Liefde is ...

Liefde is... samen afzien
Anker

[]

Valentijn, de dag van de geliefden staat alweer voor de deur. Hoog tijd dus om je geliefde wat extra in de watten te leggen met een leuk cadeautje. Natuurlijk is er niets mis met de traditionele valentijnscadeaus zoals een romantisch etentje, een boeket bloemen, chocolade, lingerie, een ontbijtmand of een dagje wellness.

Maar misschien kan je het dit jaar over een andere boeg gooien met een van onze originele valentijnscadeaus voor hem, haar of voor beide.

Anker

[]

Valentijnscadeaus voor hem ♥

Ben je op zoek naar een tof valentijnscadeau voor hem? Geen probleem, we hebben namelijk de leukste cadeaus geselecteerd voor de meest geliefde man of vriend in jouw leven!

Natuurlijk zijn de traditionele cadeaus zoals een laptopsmartphone, tablet, horloge, scheerapparaat, gps altijd een schot in de roos.

Anker

[]

Maar ontdek zeker ook onze andere suggesties. Zo vind je hieronder zeker een origineel cadeau voor je geliefde volgens jouw smaak en budget! Dit is uiteraard maar een beperkte collectie, dus neem gerust een kijkje op onze hele website.

Anker

[]

Cadeautips voor hem ♥
surface laptop 2 burgundy 4
Microsoft surface laptop 2 i5 256gb burg
999,00 Adviesprijs € 1 449,00
Garmin forerunner 45 lava red
169,99 Adviesprijs € 199,99

Valentijnscadeaus voor haar ♥

Een origineel valentijnscadeau voor haar vinden? Geen probleem, wij hebben de origineelste cadeaus geselecteerd voor de meest geliefde vrouw of vriendin in jouw leven!

Natuurlijk zijn de traditionele cadeaus zoals een koffiemachine, keukenrobot, strijkijzer, stofzuiger altijd geschikt, maar dan kan het zijn dat je vriendin of vrouw dit niet zo zal appreciëren.

Anker

[]

Misschien is het beter om toch eens wat origineler uit de hoek komen. Vind hieronder hét cadeau voor je geliefde volgens jouw smaak en budget! Dit is uiteraard maar een beperkte collectie, dus neem gerust een kijkje op onze hele website.

Anker

[]

Cadeautips voor haar ♥
surface laptop 2 burgundy 4
Microsoft surface laptop 2 i5 256gb burg
999,00 Adviesprijs € 1 449,00

Valentijnscadeaus voor beide: samen afzien en genieten ♥

Wat denk je ervan om eerst samen te gaan sporten en samen af te zien om dan 's avonds lekker ontspannend onder een warm dekentje in een heerlijk geurende cinema bij je thuis naar een film te kijken op een groot tv-scherm met zelfgemaakte popcorn?

Anker

[]

Cadeaus voor beide ♥
570x450.21002232_1
Domo aromaverstuiver DO9210AV
34,99 Adviesprijs € 39,99
surface laptop 2 burgundy 4
Microsoft surface laptop 2 i5 256gb burg
999,00 Adviesprijs € 1 449,00

Een beetje geschiedenis voor de liefhebbers ♥

Volgens de legende dankt de dag zijn naam aan de beroemde bisschop "Sint-Valentijn", maar er zijn verschillende verhalen over wie hij precies was. Deze heilige uit Rome leefde in de derde eeuw na Christus, toen de wet heerste die Romeinse soldaten verbood om te trouwen. Hun leven moest namelijk in het teken staan van het leger en het Romeinse Rijk.

Op een dag kwam er een jong paar bij de bisschop met het verzoek hen te trouwen. De man was een heidense soldaat, de vrouw een christen. Valentijn vond de liefde zwaarder wegen dan de wetten van de keizer, dus hij brak de regels en regelde in het geheim het huwelijk.

Toen Keizer Claudius dit ontdekte, werd Valentijn in de gevangenis gegooid en ter dood veroordeeld. Daar werd hij verliefd op de dochter van de gevangenisdirecteur en voordat hij werd gedood op 14 februari schreef hij haar een liefdesbrief ondertekend met "van jouw Valentijn". En zo leeft deze mythe vandaag verder.

Valentijn: twee hartjes onder een paraplu
Anker

[]